Running Training Programs

RUNNING TRAINING PROGRAMS

Το online training program διαμορφώνεται με βάση τους στόχους που έχει ο κάθε ασκούμενος. Οι στόχοι μπορεί να είναι συγκεκριμένοι αγώνες, ή η επίτευξη προσωπικής βελτίωσης χρόνου/απόστασης, ή ακόμα και πιο γενικοί στόχοι όπως η βελτίωση/διατήρηση της γενικής φυσικής κατάστασης. Τα πλεονεκτήματα του να έχει κάποιος το δικό του online training program είναι ότι μπορεί να πραγματοποιήσει τις προπονήσεις τρεξίματος στον στίβο ή σε δρόμους στην περιοχή του, ενώ τα υπόλοιπα workouts γενικής ενδυνάμωσης και ευλυγισίας, στο γυμναστήριο ή στο σπίτι του. Ο ασκούμενος έχει την καθημερινή επίβλεψη και καθοδήγηση του προπονητή, αποφεύγοντας τον κίνδυνο τραυματισμών και πετυχαίνοντας την μέγιστη δυνατή βελτίωση.

Running-training-plan

Trail Running

Training Program

Το τρέξιμο στο βουνό έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια και όχι άδικα. Οι εναλλαγές των κλίσεων του εδάφους, η ομορφιά του τοπίου και η επαφή με την φύση είναι οι λόγοι για τους οποίους το ορεινό τρέξιμο προσελκύει όλο και περισσότερο κόσμο. Το πρόγραμμα προπόνησης τρεξίματος στο βουνό αναφέρεται σε ασκούμενους που θέλουν να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση και σε αθλητές που επιλέγουν να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους σε συγκεκριμένους αγώνες που έχουν θέσει ως προσωπικό στόχο. Μαθήματα σωστής τεχνικής σε διαφορετικά τερέν (uphill & dowhill), ειδική ενδυνάμωση και ομαδικές προπονήσεις είναι κάποια από τα βασικά στοιχεία του μηνιαίου προπονητικού προγράμματος στο PeriklisTraining.

Trail Running

Online Coaching Services
Μηνιαίο προπονητικό πρόγραμμα
  • εξατομικευμένο πρόγραμμα
  • 24/7 chat "αθλητή- προπονητή"
  • απεριόριστες αλλαγές προγράμματος
  • καθημερινή φόρμα ανατροφοδότησης
  • δωρεάν συμμετοχή σε ομαδικές προπονήσεις

Running

Athens Marathon 2015

Training Program

Το τρέξιμο δρόμου είναι η πιο απλή και παράλληλα η πιο διαδεδομένη μορφή άσκησης. Εκτός από μεμονωμένο άθλημα σε αποστάσεις από 100μ έως υπεραποστάσεις 200+ χιλιομέτρων το τρέξιμο μπορεί να συμπεριληφθεί και στο πρόγραμμα ενός αθλητή για την βελτίωση της αερόβιας ικανότητας του ή και σε ένα ασκούμενο για την διατήρηση της φυσικής του κατάστασης. Εκτέλεση δρομικών ασκήσεων για εκμάθηση σωστής τεχνικής, ειδικές ασκήσεις ενδυνάμωσης, fartlek, intervals, tempo, long runs, uphills και ομαδικές προπονήσεις σε μικρά γκρουπ γεμίζουν το προσωπικό μηνιαίο πρόγραμμα ενός αθλητή στο PeriklisTraining.

Running

Online Coaching Services
Μηνιαίο προπονητικό πρόγραμμα
  • εξατομικευμένο πρόγραμμα
  • 24/7 chat "αθλητή- προπονητή"
  • απεριόριστες αλλαγές προγράμματος
  • καθημερινή φόρμα ανατροφοδότησης
  • δωρεάν συμμετοχή σε ομαδικές προπονήσεις

Προπονήσεις Trail Running στα βουνά της Αττικής

Πραγματοποιούνται ατομικές και ομαδικές προπονήσεις Trail Running πρωινές ώρες στα μονοπάτια του Υμηττού και της Πάρνηθας. Στις προπονήσεις αυτές δίνεται έμφαση στην σωστή τεχνική αλλά παράλληλα υπάρχει μια γενικότερη υποστήριξη του προπονητή στον κάθε αθλητή ξεχωριστά για την ολοκλήρωση του ημερήσιου τους προγράμματος. Δωρεάν συμμετοχή παρέχεται στους έχοντες PeriklisTraining Online Program.

Προπονήσεις δρόμου και στίβου.

Πραγματοποιούνται ατομικές και ομαδικές προπονήσεις τρεξίματος στα γήπεδα της Παλλήνης, του Χαλανδρίου και του Ηλυσιακού. Στις προπονήσεις αυτές πέραν του ημερίσιου εξατομικευμένου προγράμματος του κάθε αθλητή πραγματοποιούνται και ασκήσεις ειδικής ενδυναμώσης με trx, agility ladder, box, bands, bosu κ.α. Δωρεάν συμμετοχή παρέχεται στους έχοντες PeriklisTraining Online Program.